PWH01-FRONT

Architect and Landis Construction’s Director of Design, Paul Gaiser, transformed a brick mid-century rambler into a stunning 6,000 sq. ft. shingled beauty in the Nantucket style, which fits a family of four nicely.

PWH01-before PWH01-rear before
Front and Rear of House, Before

Paul opened up the boxy and dark formal rooms of the old house creating a wide open interior space, that are though light and airy, are anchored by strong and uncompromised detail work. All of the windows and doors are high quality. And all of the moldings and casements were large, strong and widely proportioned to suit the bigger expanses.

pwh01-entry way 3 pwh01- sofa 2
 The ceiling in the lower level of the split foyer was raised to the height of the mid-level ceiling to open the space
PWH01-rear with pool PWH01-ext rear 2
  Rear of House with Swimming Pool, After

PWH01- Patio

PWH01-Ext Rear

View from Front Door to Dining Room

PWH01-porch 2 PWH01-porch with view indoors 2
Screened Porch looking onto backyard and pool Screened Porch connects to indoor passageway
Kitchen with dining area adjacent Reading room