Bethesda Sunroom & Kitchen Addition

Bethesda Sunroom & Kitchen Addition

July 17, 2013 · Addition

landistvOur Bethesda  client lives  on Wilson Lane in a house built in 1959.  She wanted to add square footage on the back of her house for a larger  kitchen.  The total project included not only the new kitchen, but also converting her existing screened porch into a four season room, and adding a fireplace in the living room.  Our addition of  approximately 200 sq. ft. made an enormous difference in the functionality and flow in the house. Honorable Mention – Residential Kitchen, 2013 NARI Capitol CotY Award

Click here for more information.

 

Top
Visit us on PinterestVisit us on YouTubeVisit us on YelpVisit us on FacebookVisit us on TwitterVisit us on LinkedinVisit us on HouzzVisit us on Guild Quality