Back

Reconfiguring the first level of this home allowed us to create an inviting living room for the whole family. Moving the kitchen to the back of the house and moving the powder room created sight lines from the front door to the back deck. Interior designer Lori Wier of Anderson Wier Studio sketched the overall design and worked with the owners on selections, finishes, and colors. The windows align with the bookcases and are highlighted with wall sconces above, create a pleasing symmetry along the wall. A flat screen TV mounted above the bookcases blends in as framed art. The fireplace refresh includes paint and new hearth tile in colors that echo the kitchen hues. A pocket door in the living room accesses the relocated powder room. To learn more about this project, e-mail Nina Patel nina@landisconstruction.com