Back

The house was an existing Washington 1930’s brick colonial. The new owners wanted a large kitchen with a dining area that would accentuate their vistas of Archibald Glover Park just behind the house and be compatible with their more informal lifestyle. The only structural work that had previously been done on the house was the original garage had been converted into a family room with a rear glass wall. The original 8’ x 8’ kitchen was interior with only modest views of the park. Within the existing 1st floor suite of rooms, we created one new great room/kitchen that connects directly with the back deck and woods beyond. The final result is a beautiful and functional kitchen and dining area that the owners can enjoy, not only as a kitchen but also as a gathering space. To learn more about this project, e-mail Nina Patel nina@landisconstruction.com