Back

This couple wanted a seamless transition between the rooms on the main floor of their city row house. Their main goal was to remove the wall between the kitchen and dining room and completely remodel the kitchen. The remodeling project was motivated by the fact that they often host family on an extended basis.

We removed the wall between the dining room and kitchen and replaced the inefficient L-shape with a large new galley kitchen with a long center island. This creates a great flow when the family is entertaining, enhances everyday use of the space, and provides extended views along the length of the first floor with natural light on both ends.

Our designer selected materials that blend the design backgrounds of both of the owners—it’s an Asian-Norwegian style blend. It has both clean lines of European designs and wood tones that give it an organic feel of Asian style. To learn more about this project, e-mail Nina Patel nina@landisconstruction.com