Back

This 1890 rowhouse had been renovated over time, most recently in the 70s. Our clients wanted to renovate every floor. The floors and walls were out of level, and most of the systems were old. We gutted the structure to the studs, leveled and re-framed the walls and floors, added insulation and updated the plumbing, electrical and HVAC. Once the structural and systems work was complete, our crew installed a new expanded kitchen, updated all the bathrooms, and updated the basement. Reconfiguring the first floor plan involved taking down the wall between the kitchen and dining room to create one large entertaining space. To bring more natural light and provide sight lines from the front to the back of the rowhouse, we added new windows to the back wall and moved the opening to the other side as a full-light door. To learn more about this project, e-mail Nina Patel nina@landisconstruction.com