Back

We enclosed a small porch and removed a pantry to enlarge the kitchen by 50 square feet. The existing den and pantry did not contribute to the overall function of the house and blocked the view of the rear yard. Our solution was to open up the interior walls and combine those spaces with the living space. New windows and a sliding glass door bring in more natural light and a sliding door
provides access to the new deck.

The owner, a graphic artist, describes her style as “transitional, but leaning toward contemporary” and “warm and inviting, but calming at the same time.” With her background, she also has an eye for detail and color. Our designer worked closely with her to make sure the renovation reflects her personal style. To learn more about this project, e-mail Nina Patel nina@landisconstruction.com